Shopping Cart Uw aanvraag: 0 act(s)

Dj's & Drive-in Shows

Display:
DJ Dance, Allround, Classics, Disco

Deze Allround draait een uiteenlopend repertoire van alle muziekstijlen; van dance classics uit de jaren ’80, tot disco en hedendaagse dance. Afhankelijk van de gelegenheid stemt hij zijn muziekkeuze af, de wensen van het publiek zijn hierbij uiteraard het uitgangspunt. Tijdens het draaien stelt deze DJ als doel ‘het creëren, vasthouden en uitbouwe..

DJ Lounge - Ambient - Disco - Club - World - Nu Jazz

Deze DJ verzorgt een live performance waarbij alleen eigen werk aan elkaar wordt gemixt met twee laptops aangevuld met verschillende live instrumenten en effecten. Het optreden is geschikt voor lounge cafe's, clubs, bedrijfs evenementen, dance events, restaurants, privé feesten etc. Lounge en Bedrijfsevenementen Voor de lounge bars en bedrijfseven..

DJ Lounge Party's , 70e en 80e jaren Party's

Al jarenlang verzorgt deze DJ de muziek op allerlei soorten feesten en evenementen. De shows zijn eigentijds, stijlvol, gewaagd, professioneel en strak verzorgd. De kracht van de shows zit hem buiten de DJ ook in de met stijl geklede DJ-setup met Wit Bont en Blacklights. Of het nou een 70e of 80e jaren party of een lounge p..

DJ Lounge, Jazz en Dance

Deze DJ weet met zijn muziek elke gewenste sfeer te creëren als lounge DJ, jazz of dance, op de achtergrond of op voorgrond om op te dansen. Zijn stijlvolle uitstraling, brede repertoire en meedenkende flexibiliteit maken hem tot een uitgelezen DJ voor exclusieve evenementen. Combinaties Dj met Live MusiciU kunt deze DJ ook boeken in sam..

DJ met Harpiste + Violist - (Muzikale Act)

Een unieke combinatie van een Harpiste, Violist en DJ die door de sfeervolle, filmische loungy of groovy muziek bij uitstek geschikt is voor trendy recepties, bedrijfsborrels, feesten en diners. Omdat het repertoire van de DJ een ongekend groot bereik aan muziekstijlen omvat kan de act voor meerdere doeleinden worden ingezet. Van lounge en jaz..

Lounge House Dance Trio  (DJ, Saxofoon, Percussie)

Dit trio bestaat uit een Live DJ plus saxofonist en percussionist. Het repertoire bestaat oa uit relaxte Lounge en Swingende Elektro, House en Dance muziek. De basis die de dj voor de saxofonist en percussionist neerzet bestaat uit swingende beats, die middels loops en samples aan elkaar worden gedraaid. Vrijwel alles is geïmproviseerd en daardoor ..