Shopping Cart Uw aanvraag: 0 act(s)

Goochelaars / Illusionisten

Display:
   Kijkje achter de schermen - (Straattheater)

Een indrukwekkende show op een bijzondere lokatie waarbij u een kijkje achter de schermen van een “Goochelaar, Illusionist, Mentalist” krijgt. U bent getuige van de magie, de uitleg, en de spectaculaire voorspellingen…Dit tweetal zal u overladen met humor en onnavolgbare flauwekul. U verwondert zich over het improvisatietalent. Origineel, onthullen..

   Table Magic Goochelaar

Deze Table Magic Goochelaar creëert fantastische magische shows die het publiek niet snel vergeet. Laat hem het logo van uw bedrijf in zijn act verwerken of de manager op een spectaculaire manier introduceren op uw bijeenkomst. Hij begrijpt het belang van entertainment en werkt volledig met u samen om uw meeting tot een onvergetelijk succes te make..

   Zen Master - (Straattheater)

Deze Zen Master houdt zich bezig met de zeer oude vorm van Magische Kul Meditatie. Innerlijke rust en levenswijsheid maken plaats voor vrolijke gekte. Een verrassende act vol kolder, absurditeiten en on-verklaarbare gebeurtenissen. Soort Act:Straattheater Genre:Animatie Act, Winkelcentrum Entertainment, Kinder Entertainment, Festival Enterta..

Ballonnen Kraam - (Kinder Entertainment)

De Ballonnen Kraam is een ballonartiesten-act met geluidseffecten goocheltrucs en gevarieerde muziek. De Ballonartiesten achter de kraam draaien razendsnel prachtige ballonfiguren. En met behulp van geluidseffecten creëren ze de illusie dat deze dier-figuren kunnen blaffen, miauwen, knorren, loeien, brullen etc. Ze goochelen bak..

Dickens Goochelaar - (Kerst Act)

Deze Dickens goochelaar loopt met zijn valies en  opklaptafel door de straten. Hij klapt z'n schraag uiten legt er een plank op. Hij spreekt voorbijgangers aan. Ze blijven staan. Voor je het weet zit je midden in de act!!! Munten verschijnen en verdwijnen. Een zakdoek lost in het niets op. Een stuk touw ..

Franse Magie - (Goochelaar/Illussionist)

In een bourgondische sfeer, met wijn, kaas en stokbrood, is het publiek onderdeel van vreemde tovenarij. Deze straattheater act is meer dan alleen ‘Magie met de Franse slag’. Het is een act op hoog niveau, voor de replica van de Eiffeltoren. Soort Act:Goochelaar/illusionist. Genre:Straattheater, Winkelcentrum Acts, Ontvangst Act, Kinder Entertain..

Goochelaar

Deze goochelaar heeft vele prijzen gewonnen in binnen-en buitenland. De goochelaar is komisch met absurde humor en is flexibel inzetbaar op elk feest! De goochelaar startte in 1981 en heeft in de loop der jaren vele kindershows en volwassenenshows gemaakt. Soort Act:Goochelaar Genre:Animatie Act, Winkelcentrum Entertainment, Circus Entertain..

Goochelaar / Entertainer - (ook Combinatie acts!)

Als Tafelgoochelaar zorgt deze Goochelaar voor bijzonder goochelvermaak tussen uw gasten. Op uw evenement loopt hij met zijn koffer vol trucs tussen uw gasten door en goochelt er flink op los. Uit het niets verschijnen of verdwijnen er voorwerpen terwijl u er met uw neus bovenop zit. Beurs Goochelaar:Tijdens uw deelname op een beurs goochelt hij a..

Handel van Piraten - (Straattheater)

Deze show gaat over datgene waar wij Nederlanders zo goed in zijn. Ruilen! Trots bevaren wij al jaren de grote zeeën, doorstaan wij stormen en weren ons tegen piraterij. Handel is van elke tijd maar verandert onze handelsgeest wel mee? Deze show is anno nu, uitdagend, leuk, flexibel, persoonlijk en vooral spannend. Mis de boot n..

Illusionist - (Podium Act)

Dit duo nodigt u uit voor een magische reis in een wereld vol illusies. U zult ademloos kunnen zien hoe de prachtige dame gaat zweven. U zult getuige zijn van onmogelijke  verdwijningen en verschijningen, bizarre verplaatsingen en huiveringswekkende illusies. Het duo, die perfect op elkaar zijn ingespeeld, weten u van het begin tot het ei..

Illusionisten Duo - (Podium act of publiek rondom)

In 1989 waagde deze Illusionist samen met zijn zus de stap naar het illusionisme. Ze ontwikkelden een fantastische act van hoogstaand niveau. Het was dan ook niet verwonderlijk dat ze met deze act Nederlands kampioen werden. Vele malen was het succesvolle duo te zien in diverse televisieoptredens in zowel Nederland als in andere landen. Ze traden d..

Magic Unlimited - (Illusionisten)

Oscar en Renzo Kazàn zijn opgegroeid in de wereld van magic en illusie. Hun vader Hans Kazàn, is Nederlands bekendste magic entertainer. In 1996 besloot Oscar Kazàn, hij was toen 15 jaar, om samen met zijn broer Renzo een illusieshow in elkaar te zetten. Zij begonnen met optredens tijdens evenementen en niet lang daarna werden zij gevraagd voor hun..

Magie vanuit de Zilveren Zetel - (Straattheater)

Deze dame laat zich met alle toeters en bellen rondtrekken door een van haar bediendes. De bijzondere gave van deze dame geeft haar macht en kracht. Een mysterieuze gave? Bedrog? Heeft ze een zesde zintuig? Of bent u getuigen van een wonder? Over deze act zal men het nog lang napraten… Soort Act: Straattheater Genre:Straattheater, Variété En..

Middeleeuwse Goochelaar

Deze middeleeuwse goochelaar in bourgondisch kostuum heeft een unieke uitstraling, passend binnen b.v. een bourgondisch buffet, een jaarmarkt, middeleeuwse sfeer, bruiloft, de sfeer van een kasteel of uw stijlvolle personeelsavond. De gebruikte trucs versterken de middeleeuwse sfeer. Uiteraard wordt de  voorstelling aa..

Middeleeuwse Magiërs - (Straattheater)

Dit over-enthousiaste Middeleeuwse stel zorgt voor eten, muziek, een ontvangst, hekserij, zwarte magie en sfeer! Door hun echte “Middeleeuwse Magie” laten zij bij vertrek een onuitwisbareindruk achter. Bourgondisch Barbaars en onbeholpen, maar ook zachtaardig en toegankelijk. Folklore , maar dan flink doorgeslagen! Soort Act:Straattheater. Genre:..

Razendsnelle Tafelgoochelaar

Deze tafelgoochelaar is razendsnel met kaarten, balletjes, fototoestellen en allerlei andere allerdaagse artikelen. Je zit er met je neus bovenop en toch word je keer op keer aangenaam verrast. Altijd al van dichtbij willen  zien hoe hij van 10 euro, 20 euro maakt? Of hoe hij precies die kaart uit een stapel haalt die jij in gedachte..

Ruimtevaarders - (Straattheater)

Een geniale show vol ongelooflijke voorspellingen spektakel en bijzondere gebeurtenissen. Een unieke, zeer interactieve show vol spraakmakende illusies en mentalisme. Alles draait om 2 ruimtevaarders die in de toekomst kunnen kijken. Deze mysterieuze ervaring mag u zeker niet missen! Soort Act: Straattheater Genre:Straattheater, Variété Ente..

Sint & Goochel Piet- (Sinterklaas Entertainment)

Sinterklaas en zijn Goochel Piet is een show voor jong en oud waarinvan alles gebeurt. Zodra de show begonnen is wordt duidelijk dat er wat aan de hand is. De Sint heeft aan zijn Goochel Piet laten weten dat hij van alles kwijt is, het boek, de mijter, de ring en zijn handschoenen.Kortom zonder deze spullen kan de Sint niet langskome..

Table Magic Goochelkunstenaar

Deze Table Magic Goochelaar verbaasd iedereen met zijn goochelkunsten! Voor u het weet bent u uw horloge kwijt of leest hij uw gedachten. Vingervlugheid en verbazing op de vierkante centimeter! Soort Act:Goochel Act Genre:Ontvangst Entertainment, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Animatie Act, Winkelcentrum Acts, Kinder Entertainment. S..

Tafelgoochelaar

Deze goochelaar heeft met zijn humor vele prijzen gewonnen. De goochelaar was op de wereld-kampioenschappen prijswinnaar in de categorie komisch goochelen. Een goochelaar waarvan de optredens altijd veel impact hebben en die zich prima aanpast aan elk publiek. Soort Act:Goochel Act Genre:Ontvangst Entertainment, Beurs & Promotie Act, Net..

Theatrale Tafelgoochelaar

Deze tafelgoochelaar is een bekwaam en veelgevraagde tafelgoochelaar in Nederland. Door zijn vriendelijke uitstraling, theatrale presentatie van de goochel- trucs en een performance kwaliteit die vriendelijk geprijsd is, is deze goochelaar een graag geziene magiër op menig feest, partij of evenement. Hij heeft zijn sporen als magiër al geruime tijd..

Thema Goochelaar

Deze goochelaar weet u met zijn goochelkunsten te verrassen, te verleiden en te veroveren. Zijn spontaniteit en vlotte humor maken zijn optredens tot een belevenis voor iedereen! Of het nu een familiefeest of een bedrijfspresentatie betreft, hij weet altijd de juiste ingang te vinden om uw evenement tot iets heel bijzonders te maken. De Goochelaar..

Thema Goochelaar

Deze goochelaar is al vele jaren actief in de goochelaarswereld. Hij heeft al vele nationale prijzen gewonnen op het gebied van het goochelen op toneel als op het gebied van table-magic (close-up) en niet te vergeten zijn straattheateract.Daarnaast heeft hij zich ook toegelegd op het creatieve proces van een uitvoerend kunstenaar. Het bedenken van ..