Shopping Cart Uw aanvraag: 0 act(s)

Luchtacrobatiek

Display:
   Straps - (Luchtacrobatiek)

Dit duo laat de meest wonderbaarlijke creacties zien van kracht en behendigheid tussen hemel en aarde. In een unieke en elegante choreografie dwarrelen ze mysterieus boven het podium. Soort Act:Lucht acrobatiek  Genre: Openings-Show, Thema Circus, Thema Samenwerking, Openings Entertainment, Circus Act, Lucht Acrobatiek Sh..

   Tissue Act Synchroon - (Luchtacrobatiek)

Tien meter lange doeken komen tot leven. De prachtige en sierlijke posities veranderen iedere seconde. U staat versteld van de lichamelijke en fysieke kracht van de artiest. Het kleurrijke doek maakt het geheel compleet. De kleuren van de doeken en kostuums zijn aan te passen voor uw evenement. De muziek kan tevens aangepast wor..

Acrobate met Touw - (Luchtacrobatiek)

Haar territorium is de lucht en het Touw, een combinatie die haar uitdaagt tot sublieme vormen van schoonheid en verbazing. Een dynamisch samenspel tussen de aardse zwaartekracht en het lichaam laten de bewegingen tot leven komen. Corona Proof Entertainment. De 1,5 meter economie vraagt van ons als entertainmentbureau om een creati..

Aerial Construction - (Lucht Acrobatiek)

Een combinatie van flexibiliteit, balans en kracht resulteert in een prachtige show.Onder het speciaal ontworpen luchtobject hangt een acrobate in een hoepel, zwevend en draaiend boven de grond die bijna onmogelijke houdingen en bewegingen uitvoert. De show kan door twee of drie acrobaten worden uitgevoerd, de styling en muziek kunnen worden a..

Champagne Luchtring - (Lucht/Catering)

Met deze act kunt u uw gasten op een unieke wijze champagne serveren. De luchtacrobate hangt onderste boven aan het plafond, omringt door uw champagne flessen. Met haar gracieuze,acrobatische bewegingen schenkt zij op verzoek de champagne uit aan uw gasten. De ring is voorzien van kleine led lampjes voor een extra mooi effect! Geschikt voor indoor ..

Cloud Swing - (Luchtacrobatiek)

Een merkwaardige aanblik verandert plotseling in een spannende voorstelling. Een luchtige aanraking verandert in een passionele flirt boven het publiek. Het duo presenteert een fascinerende acrobatische act. Soort Act: Lucht Acrobatiek. Genre: Podium Act, Openings-Show, Thema Circus, Thema Samenwerking, Openings Entertain..

COMBI: Lucht Act - (Luchtacrobatiek)

COMBINATIE ACT - (1 Acrobate speelt 2 acts): Een prachtige Luchtact met een Luchtacrobate. Een dynamisch samenspel tussen de aardse zwaartekracht en het lichaam laten de bewegingen tot leven komen. In overleg kunt u 2 acts kiezen uit de onderstaande mogelijkheden: ♦ Ring Act♦ Net Act♦ Touw Act♦ Trapeze Act♦ Tissue Act♦ Grond A..

Flying LED Drummers - (Muzikale Act)

Een bijzonder spectaculaire show met vliegende drummers. Onder een speciale artistieke constructie vliegen de drummers op hoge snelheid op en neer, inclusief acrobatische salto’s. Elke drummer beweegt onafhankelijk waardoor een unieke choreografie gecreëerd is. De beweging van de snelle lieren zijn geprogrammeerd en sluiten perfect aan op de muziek..

LED Ring - (Luchtacrobatiek)

Twee 2.5 meter grote Ringen van aluminium met daarop maar liefst 1728 LEDs. Allen zijn draadloos aanstuurbaar in 192 segmenten en zorgen met hun felle kleurpatronen voor prachtige visuele effecten. De kostuums van de luchtacrobates kunnen per thema aangepast worden. De Circle of Light is een prachtige Led act op uw evenement! Corona..

Led Ringen met Modellen - (Luchtacrobatiek)

Deze vernieuwende LED ringen zijn spectaculair en een pluspunt aan elk evenement! Twee 1.5 meter grote ringen van staal met daarop maar liefst 8 modules LEDs. Deze zijn draadloos aanstuurbaar en zorgen met hun felle kleurpatronen voor prachtige visuele effecten. In de Led Ringen schommelen 2 Swing Modellen prachtig en swingend h..

Luchtobject - (Luchtacrobatiek)

Acrobaten zweven aan een metalen constructie hoog in het luchtruim. In tuigjes, aan elastiek en touw dansen ze een schouwspel vol passie en spektakel. Met een bijzondere choreografie van de acrobaten komt het object tot leven. Uitvoerbaar op binnen locaties of buiten aan een kraan. Deze show is uit te breiden met live muzikanten en e..

Ring Act - (Luchtacrobatiek)

Haar territorium is de lucht en de stalen ring, een combinatie die haar uitdaagt tot sublieme vormen van schoonheid en verbazing. Een dynamisch samenspel tussen de aardse zwaartekracht en het lichaam laten de bewegingen tot leven komen. Soort Act:Lucht acrobatiek  Genre: Openings-Show, Thema Circus, Thema Samenwerking,&nb..

Tissue Act  - (Lucht Acrobatiek)

Een prachtige vorm van luchtacrobatiek. Synchroon dansen de acrobaten hoog door de lucht. Ze beheersen buitelend, klimmend en vallend het doek. Bij deze act kan ook gebruik worden gemaakt van black light, waardoor de witte doeken extra oplichten.   Soort Act:Lucht acrobatiek Genre: Openings-S..

Tissue Act - (Luchtacrobatiek)

Tien meter lange doeken komen tot leven. De prachtige en sierlijke posities veranderen iedere seconde. U staat versteld van de lichamelijke en fysieke kracht van de artiest. Het kleurrijke doek maakt het geheel compleet. De kleuren van de doeken en kostuums zijn aan te passen voor uw evenement. De muziek kan tevens aangepast worden tot een modern e..

Tissue Act 1- (Luchtacrobatiek)

Een prachtige vorm van luchtacrobatiek.  Ze beheersen buitelend, klimmend en vallend het doek.  Soort Act:Lucht acrobatiek  Genre: Openings-Show, Thema Circus, Thema Samenwerking, Openings Entertainment, Circus Act, Lucht Acrobatiek Show. Aantal Spelers:1 Acrobaat   - Code: LUC-1860-005 - Prijscategorie: € 700 - € 1..

Trapeze Act - (Luchtacrobatiek)

Een prachtige Trapeze act met een Luchtacrobate. Een dynamisch samenspel tussen de aardse zwaartekracht en het lichaam laten de bewegingen tot leven komen. Soort Act:Lucht acrobatiek  Genre: Openings-Show, Thema Circus, Thema Samenwerking, Openings Entertainment, Circus Act, Lucht Acrobatiek Show. Aantal Spelers:1 Acrobaat - ..

Vliegende Drummers - (Muzikale Act)

Een bijzonder spectaculaire show met vliegende drummers. Onder een speciale artistieke constructie vliegen de drummers op hoge snelheid op en neer, inclusief acrobatische salto’s. Elke drummer beweegt onafhankelijk waardoor een unieke choreografie gecreëerd is. De beweging van de snelle lieren zijn geprogrammeerd en sluiten perfect a..