Shopping Cart Uw aanvraag: 0 act(s)

Sneltekenaars

Display:
Sneltekenaar / Karikaturist

Deze Karikaturist is één van de meest gevraagde live karikaturisten van ons land. Hij mengt zich met zijn mobiele rijdende schilders ezel gemakkelijk tussen het publiek waar hij levendige karikaturen en energieke ontmoetingen creëert. Daarna krijgen uw gasten een tastbare herinnering mee van dit optreden. Het tekenen van een karikatuur kost ongevee..

Sneltekenaar / Karikaturist

Met trefzekere hand, direct in inkt en zonder voorschets,maakt deze sneltekenaar in enkele minuten een zeer goed gelijkende karikatuur. Voor de omstanders is het fascinerend om te zien hoe uit een paar lijnen die niets lijken voor te stellen, de getekende persoon opeens naar voren komt. Een optreden van deze karikaturist is een groot succes op bedr..

Sneltekenaar / Karikaturist Rembrandt

Deze sneltekenaar Rembrandt maakt vrolijke portretten van uw gasten in de sfeer van zijn inspirator Rembrandt van Rijn met een knipoog. Tijdens zijn optreden heeft u in slechts 8-10 minuten een goed gelijkende karikatuur in een prachtige lijst. De karikaturen worden uitgevoerd in kleur en voorzien van een persoonlijk tintje.&nbs..