Shopping Cart Uw aanvraag: 0 act(s)

Tarot / Waarzegsters

Display:
Handlezeres - (Tarot/ Waarzegsters)

In haar eigen standje met een mooi bijpassend decor legt deze Waarzegster de Tarotkaarten of leest ze als Handlezeres de handen. Ze werkt snel om zoveel mogelijk personen de mogelijkheid te geven op een zeer bijzondere manier iets te weten te komen over zichzelf en de kansen en mogelijkheden die in de toekomst liggen. Een combinatie van Kaartleggin..

Tarot - (Tarot/ Waarzegsters)

Deze Tarot Dame tracteert uw gasten op bijzondere momenten en ontmoetingen. Het klassieke tarotspel telt 78 kaarten: 22 kaarten met een sterk archetypische afbeelding vertegenwoordigen de grote thema’s uit het leven (Grote Arcana) en 56 kaarten symboliseren gewone personen en alledaagse gebeurtenissen (Kleine Arcana). Tarot komt van pas bij vr..

Tarotkaarten Dame - (Tafel Dame)

De Tarotkaarten Dame zit in een rijdende tafel waardoor ze op verschillende plekken op uw feest kan staan en de tarotkaarten voor uw gasten kan lezen. Een hoogst originele manier om uw gasten te te vermaken. Voor ontvangsten, feesten, recepties, openingen, demonstraties en beurzen. De dame is ook in te zetten om drankjes in te schenk..